Tor Christiansen (65): Sådan holder jeg mig frisk

Tor Christiansen er i 60’erne men føler sig ikke gammel. 
Han ejer og driver et eventbureau, og arbejder i en branche, som kræver meget energi. Derfor er det vigtigt for ham at holde sig frisk, både i kroppen og i hovedet. Tor tager kosttilskuddet Maxulin®.

– Jeg er 27 år i hovedet. Derfor er det så vigtigt for mig at kroppen bliver ved med at være frisk, selvom jeg er blevet ældre, siger han.

– Fordi jeg føler mig ung af sind, kan jeg ikke altid forstå, at jeg er på alder med andre i 60’erne. Når jeg møder jævnaldrende tænker jeg ofte, at de er gamle i modsætning til mig – men det er jo fordi jeg simpelthen ikke kan vænne mig til tanken om, at jeg faktisk selv har passeret de 60 år.

Tor har naturligvis mærket på sin krop, at han bliver ældre. Han fortæller, at han ikke har den samme ungdommelige energi længere – og at han må holde sig i form for at bevare sin styrke og undgå gener.

Tor holder sig derfor aktiv og prøver at spise sundt – og så investerer han i sin sundhed ved at tage kosttilskuddet Maxulin®.

En investering i min sundhed

– Jeg vil ganske enkelt gerne holde mig frisk. Jeg har det helt perfekt, når jeg dyrker vandsport i alle former, og jeg bruger også en del af min fritid på at køre radiostyrede jetfly på nedlagte landingsbaner – det er faktisk en fysisk krævende hobby. Dette er aktiviteter som er vigtige for mig, og som jeg ønsker at fortsætte med i flere årtier fremover.

–Maxulin® giver mig en ekstra forsikring, siger Tor entusiastisk.

Du kan prøve samme kosttilskud som Tor med 50% rabat på første forsendelse.

Bestil Maxulin med 50% rabat

Maxulin® indeholder:

Bukkehornskløver (på engelsk fenugreek. I Maxulin® som ekstraktet Testofen®)

  • bidrager til at opretholde en normal glukosemetabolisme (forbrænding)

Zink

  • bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet
  • bidrager til en normal frugtbarhed og reproduktion

Vitamin B6

  • bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Magnesium

  • bidrager til en normal muskelfunktion
  • bidrager til et normalt energistofskifte
×