Spørgsmål & svar

Hvad indeholder Maxulin®?
Maxulin® indeholder ingredienser med dokumenteret virkning; Testofen®, Zink, Vitamin B6 og magnesium. Se mere om Maxulin® her.

Hvad hjælper Maxulin® på?
Maxulin® er specielt sammensat for mænd. Dagligt indtag af den primære ingrediens Testofen® har over tid har vist sig at kunne afhjælpe nogle af de negative konsekvenser, som opstår, når mænds testosteronniveau helt naturligt falder med alderen. Se mere om studierne her. Ingredienserne i Maxulin® kan bidrage til øget energi, muskelstyrke og træningseffekt samt kønsdrift (lyst) hos mænd.

Hvad er Testofen®?
Testofen® er et patenteret ekstrakt af planten bukkehornskløver (fenugreek). Testofen® har været gennem flere undersøgelser og er dokumenteret i velrenommerede medicinske tidsskrifter. Ordet “Testofen” leder tankerne hen på det mandlige kønshormon Testosteron. Det er dog ikke kunstigt tilført testosteron, som er et lægemiddel. Navnet skyldes derimod, at Testofen® i en række studier har vist sig at have en positiv virkning på nogle af de gener, som opstår, når mænds testosteronniveau naturligt falder med alderen.

Hvor lang tid skal Maxulin® tages?
Produktet giver effekt, når det anvendes dagligt og kontinuerligt. Undersøgelserne viste effekt på grupper, der tog produktet hver dag. Det er derfor vigtigt, at du husker at tage tabletterne og bliver ved, så din krop får en chance for at optage og udnytte ingredienserne.

Kan Maxulin® påvirke medicin?
Det er ikke registreret, at ingredienserne i Maxulin® kan have negative interaktioner med receptpligtig medicin, men man bør altid informere sin læge om brugen af ​​kosttilskud.

Er der nogle bivirkninger ved brug af Maxulin®?
Produktet har ingen alvorlige bivirkninger. Nogle mennesker kan opleve mildt ubehag efter indtagelse, i så fald anbefales det at tage Maxulin® til et måltid.

Består Maxulin® af naturlige ingredienser?

Den vigtigste ingrediens Testofen® er et udtræk af urten fenugreek (bukkehornskløver). Derudover indeholder Maxulin® vitaminer og mineraler i varianter og doser, der er naturlige for kroppen.

Findes der nogle undersøgelser af ingredienserne i Maxulin®?
Der er flere undersøgelser relateret til Testofen® og fenugreek. Læs mere her.

Hvad er en placebo-kontrolleret, randomiseret, dobbeltblindet undersøgelse?
Placebo-kontrolleret betyder, at deltagerne er opdelt i to grupper, hvor den ene gruppe får det aktive stof, mens den anden gruppe modtager en pille uden. Herefter kan du måle forskelle i grupperne. Randomiseret betyder, at valget af de to grupper er tilfældigt. Dobbeltblindet betyder, at hverken deltagerne eller dem der læser resultaterne ved, hvem der fik hvad.

Hvem skal tage Maxulin®?
Voksne mænd, der har brug for at øge energiniveauet, trivsel, fitness resultater og lyst, kan alle drage fordel af Maxulin®. I de undersøgelser der er offentliggjort, har deltagerne understreget særlige forskelle på disse områder.

×