– Jeg har fået mere overskud

Som single småbørnsfar med et krævende job er hverdagen hektisk for norske Sigbjørn Eliassen (48). Efter en lang periode med lavt energiniveau og for lidt træning tog han et valg – et valg som har givet ham overskuddet tilbage.

-Tidligere trænede jeg fire gange om ugen, men så gik jeg igennem en skilsmisse for nogle år siden som krævede meget tid og mange kræfter. Jeg følte mig slidt og alting krævede anstrengelser – selv det at gå ud med vennerne. Så jeg søgte på nettet for at finde mulige løsninger på problemet.

Valget faldt til sidst på kosttilskuddet Maxulin®, fordi det indeholder ingredienser, der er gode for os mænd som har passeret 40 år.

Mærkede hurtig effekt

-Som naturlig skeptiker havde jeg ikke de store forventninger til, at kosttilskuddet skulle ændre min hverdag, men jeg blev positivt overrasket. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville mærke en forandring allerede den første måned. Jeg begyndte hurtigt at føle mig mindre trætbe, og jeg har fået meget mere overskud til at yde bedre både på mit job og sammen med mine børn.

Nøje udvalgte ingredienser til mænd

Maxulin® er sammensat af nøje udvalgte ingredienser, som er gode for mænd. Hovedingrediensen er Testofen®, et ekstrakt af den naturlige urt bukkehornskløver, som har dokumenteret effekt på forbrændingen (glukosemetabolismen), når man træner.

Under artiklen kan du se, hvad de forskellige ingredienser i Maxulin® kan gøre for din krop.

-Dette er det første kosttilskud, jeg har taget, som jeg med sikkerhed kommer til at fortsætte med at tage. Det føles sundt for mig og jeg har det rigtig godt med mig selv. Jeg ved, at det ikke er en mirakelkur, man må også spise sundt og være aktiv. Det nye overskud har faktisk også resulteret i, at jeg får trænet igen.

Sigbjørn kan også fortælle, at vennerne er meget begejstrede for, at han gerne vil med i byen igen. De har også bemærket, at Sigbjørn ikke mangler komplimenter fra det modsatte køn.

-Den positive spiral jeg er inde i giver åbenbart pote på flere områder, fortæller Sigbjørn.

Prøv Maxulin® nu med 50% rabat på første forsendelse.

Maxulin® indeholder:

Bukkehornskløver (på engelsk fenugreek. I Maxulin® som ekstraktet Testofen®)

  • bidrager til at opretholde en normal glukosemetabolisme (forbrænding)

Zink

  • bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet
  • bidrager til en normal frugtbarhed og reproduktion

Vitamin B6

  • bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Magnesium

  • bidrager til en normal muskelfunktion
  • bidrager til et normalt energistofskifte
×