Hvad gør en mand attraktiv?

Mange af os bruger tid foran spejlet og ønsker at se godt ud. Undersøgelser viser imidlertid, at udseendet havner langt nede på listen over, hvad der har størst betydning for, at mænd bliver opfattet som attraktive.

Det, der derimod er vigtigt, er at føle sig godt tilpas – og så kan det naturligvis have betydning, at man er glad for det, man ser i spejlet. De fleste kvinder tiltrækkes mest af mænd, som virker positive, sociale, engagerede og har evnen til at le – meget! Øverst på listen over det, der gør mænd attraktive, er imidlertid, hvor rolige og selvsikre, de fremstår uden at virke arrogante.

De fleste kvinder tiltrækkes mest af mænd, som virker positive, sociale, engagerede og har evnen til at le – meget!

I øvrigt er dette egenskaber, som tiltrækker andre end amourøse kvinder. Mænd med disse egenskaber har lettere ved at skabe gode relationer både privat og i arbejdslivet.

Når mænd bliver ældre, falder testosteronniveauet, og det vil ofte kunne have en negativ påvirkning. Den generelle følelse af velvære bliver ofte dramatisk ændret. Desuden har testosteronniveauet en klar påvirkning af muskelmasse, energiniveau og lyst – blandt andet. Hvis man oplever noget af dette, er det ikke altid let stadig at virke rolig og selvsikker sammen med andre.

Er man nødt til at acceptere forfaldet, der opstår med alderen? Ikke nødvendigvis. Mænds overgangsalder har fået ny opmærksomhed, og der forskes meget i, hvad der kan medvirke til at minimere de negative konsekvenser.

Studier viser positiv effekt

Kosttilskuddet Maxulin® indeholder Testofen® (ekstrakt fra fenugreek), som har vist sig at kunne reducere de negative konsekvenser af et faldende testosteronniveau med alderen. I et randomiseret, dobbeltblindet, placebokontrolleret studie, har man, i gruppen, som fik Testofen®  bl.a. kunne rapportere om øget lyst og glæde ved akten samt en øget følelse af velvære. Mændene følte sig ganske enkelt meget bedre tilpas efter 6 ugers indtag af Testofen®. Maxulin® indeholder samme mængde Testofen® som blev anvendt i studierne. Læs mere om studierne her 

Prøv Maxulin med 50% rabat

Maxulin® indeholder:

Fenugreek:

  • forbedrer udviklingen af muskelmasse
  • opretholder forbrændingen (glukosemetabolismen)

Zink bidrager til at:

  • opretholde normale testosteronværdier
  • opretholde normal frugtbarhed og reproduktion

Vitamin B6 bidrager til at:

  • reducere træthed og udmattelse

Magnesium bidrager til:

  • normal muskelfunktion
  • normal energiomsætning (forbrænding)
×